De Bunte Vastgoed BV

Wij onderscheiden ons door een zeer directe no nonsens aanpak, snelheid van werken, deskundige en kostenbesparende inbreng in het project, kwaliteit en zeker niet onbelangrijk een prettige sfeer/omgang gedurende het gehele ontwikkelingstraject. Steeds meer worden we betrokken bij huisvestings- oplossingen, waarbij potentiële opdrachtgevers tevens op zoek zijn naar een geschikte locatie.

Vanwege onze brede contacten in de vastgoedwereld en onze uitstekende contacten met gemeenten zullen wij al het mogelijke verrichten om aan de wensen van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen.
Functionele en financiële wensen van de opdrachtgever worden vertaald in bouwkundige kwaliteit met een passende uitstraling. Waarbij een eerste schetsontwerp vrijblijvend voor u vervaardigd kan worden. Voorop staat hierbij het leveren van een effectieve en duurzame bijdrage aan het functioneren van het wonen, werken en recreëren, in een goede samenwerking met de betreffende gemeente gecombineerd met een inventieve aanpak.
Tevens hechten we veel waarde aan marktconforme concepten gebaseerd op kwalitatief hoogwaardige stedenbouw en architectuur. Uiteraard toegesneden op de huidige en toekomstige wensen en eisen van bewoners en gebruikers.


Postadres:
Postbus 8029, 6710 AA Ede

Bezoekadres:
Kantoorpand "De Bunte"
Amsterdamseweg 34a, 6712 GJ Ede

E-mail : rengerswetering@debunte.nl